Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Високопільська територіальна громада

26.09.2024 08:42

ДіЯ QR –

76cbb92d-3b88-44ac-bfb0-4e7db0ec4b12.jpg

ДіЯ QR🙌🏻 – це можливість отримання копії цифрового документа без налаштування електронної взаємодії інформаційних систем(АРІ).

🙋‍♀️🙋Друзі звертаємо Вашу увагу, що на сьогодні громадяни України мають можливість передавати електронні копії зазначених документів або інформацію 💁🏻(відомості, дані), що містяться у цих документах, з використанням мобільного застосунку Порталу Дія, який є складовою Єдиного державного веб-порталу електронних послуг «Портал Дія».

Таким чином при звернені для отримання адміністративних послуг громадянин України може надати копію е-документа шляхом сканування розміщеного QR-коду та відправити копію ID - паспорта, РНОКПП, довідка ВПО, Свідоцтво про народження, ID+ РНОКПП з власного е-mail. Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Високопільської селищної ради отримує копію е-документа на е-mail у форматі pdf🔥 .

СЦЕНАРІЙ «ШЕРИНГ ДІЯ.QR»

У мобільному застосунку Дія відвідувач має підтвердити передавання даних про себе. Дія автоматично сформує чернетку листа з копіями цифрових документів (ID - паспорта, РНОКПП, довідка ВПО, Свідоцтво про народження, ID+ РНОКПП) із електронною адресою відділу «Центр надання адміністративних послуг» Високопільської селищної ради у полі вводу отримувача листа. Відвідувачу потрібно буде натиснути «НАДІСЛАТИ»🚀 у своєму поштовому клієнті. Відвідувач підтверджує та надсилає копію цифрового документа на електронну пошту відділу «Центр надання адміністративних послуг» Високопільської селищної ради🎉 .